Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Jovan M. (23) ubijen je sinoć u beogradskom naselju Borča dok je njegov prijatelj Bora J. (23) povređen u unapred organizovanom sastanku sa napadačem.

„Komšija je sve video sa prozora. Prvo su se trojica mladića sastala, a onda je počela svađa, rasprava. U jednom trenutku napadač je izvadio nož i počeo da ubada mladiće sa kojima se prethodno gurkao. Oni su pokušali da beže, ali nisu uspeli. Ne zna se koliko puta ih je izbo, ali prvo jednog pa drugog“, kažu oni.

Pročitajte još:

Napominju i da je napadač pobegao, a da su mladići ostali da leže na zemlji.

„Komšija koji je sve video sa prozora trčao je sa trećeg sprata kako bi sišao u pomogao mladićima. On je i navodno video napadača“, dodaju oni.

Kako dalje navode komšije, mladići nisu iz njihovog kraja i sumnjivo im je što su se sastali baš tu, jer se navijačke grupe sastaju sa druge strane u velikom parku iza niza zgrada.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako navodi izvor iz istrage, ubijeni, povređeni i napadač navodno su iz iste navijačke frakcije Partizana.

„Sumnja se da su se oni sastali kako bi razgovarali o nekom navodnom dugu i zato su kod ubijenog i povređenog u kolima nađeni noževi i palice. Sukob je navodno izbio zbog prodaje narkotika i iz tog razloga povređeni Bora J. nije želeo inspektorima da otkrije ko je napadač i iz kog razloga su se sastali“, kaže izvor.

Inače, inspektori su i danas na terenu i ispituje svedoke koji će im svojim informacijama pomoći u istrazi.

„Uzimaju se i snimci sa nadzornih kamera koje pokrivaju svoje ulaze obližnjih zgrada, a nažalost zgrada ispred koje se desilo ubistvo nema kamere“, kaže izvor Kurira.

Komšije kažu i da se pre dve godine u parku dogodila tuča u kojoj je mladić od za dobijenih povreda preminuo.

VIDEO: Hapšenje u Barajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar