Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Wangkun Jia / Shutterstoc

Brajan Volš, suprug Beograđanke Ane Volš za čije ubistvo je juče zvanično optužen, sproveden je upravo u zgradu Okružnog suda u Bostonu.

Na društvenim mrežama su objavljene fotografije Brajana kako sa lisicama na rukama, u pratnji policajaca, ulazi u zgradu.

Očekuje se da će tužilaštvo danas izneti nove dokaze protiv njega. Ispred zgrade suda u Bostonu okupilo se na desetine novinarskih ekipa koje će danas pratiti pretres.

Podsećanja radi, Brajan Volš je juče popodne optužen za ubistvo Ane Volš nakon što je policija pronašla niz dokaza. Ono što je do sada poznato jeste da je policija pronašla krvave tragove u podrumu kuće Volšovih, utvrđeno je da je lagao o svom kretnju u danima nakon nestanka, te da je baš tada kupio sredstva za čišćenje u iznosu od 450 dolara, ali i da je na Guglu pretraživao kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

Iako policija, makar prema zvaničnim saznanjima koja su dosad izneta u javnost, nije pronašla telo nesrećne žene, majke troje maloletne dece, veruje se da je prikupljeno dovoljno bioloških tragova, dovoljni da Brajan bude optužen za ubistvo.

Inače, ovo nisu prve optužbe na račun Brajana Volša. Ranije je osuđen zbog prodaje falsifikovanih umetničkih dela koja su navodno nosila potpis slikara Endija Vorhola, koja je preko „ibeja“ prodao vlasniku galerije u Njujorku za 80.000 dolara.

Bonus video: Mesto nezapamćenog zločina u Zagrebu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar