Hapšenje dilera u Subotici
Ilustracija Foto: pritnscreen/www.mup.gov.rs

R. R. (76) iz sela Gaglovo kod Kruševca pronađen je sinoć oko 22 sata u teškom stanju na seoskom putu. Danas je uhapšen M. M. (33), osumnjičen da je nesrećnom čoveku naneo povrede. Prema nezvaničnim saznanjima, on ga je udario samo jednom u glavu.

Kako su Novosti objavile, do rasprave,a zatim i fizičkog „okršaja“ u Gaglovu došlo je kasno sinoć, a posledica udarca bila je da je R.R. hitno prebačen za UKC Niš zbog teških povreda lobanje, podliva i dezorijentisanosti.

„Sukob je počeo u prostorijama lokalne mesne zajednice, da bi se svađa nastavila i ispred tih prostorija. M.M. je u jednom trenutku udario R.R. nakon čega je R.R. pao i nije ustao“, rekao je jedan meštanin.

Policija je odmah rasvetlila slučaj, utvrdila poreklo povreda i identifikovala osumnjičenog za krivično delo koje se u ovom trenutku ocenjuje kao teška telesna povreda. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvu u Kruševcu.

Ekipe hitne pomoći su brzo stigle na lice mesta i transportovale pacijenta u kruševačku bolnicu, posle čega je, pacijent prebačen za Niš.

BONUS VIDEO: Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo muškarca u Jarku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar