Crvena zvezda vs Partizan Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Policija na mestu sukoba zatekla četiri povrđeene osobe, od kojih su tri prebačene na Urgentni centar, a jedna na Institut za ortopediju na Banjici.

U masovnoj tuči navijača, za koje se pretpostavlja da su simpatizeri „Crvene zvezde“, sinoć na uglu Mis Irbijeve i Ulice Vojislava Ilića na Konjarniku, povređene su najmanje 4 osobe, nezvanično je rečeno za poral Nova.rs iz MUP Srbije.

Pročitajte još:

„Kada je policija, po prijavi građana, došla na lice mesta, zatečena su četiri lica. Troje povređenih je prebačeno u Urgentni centar, a jedna osoba na Institut za ortopediju Banjica. U toku je istraga i identifikacija učesnika tuče“, rečeno je za portal Nova.rs iz MUP Srbije.

Na snimcima koji su emitovani na društvenim mrežama, snimljeno je nekoliko desetina mladića koi se tuku bakljama, štanglama i motkama i besomučno se tuku na parkingu pored „Beo tržnog centra“.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na jednom od snimaka se vidi i kako se automobil zaleće u masu i obara nekoiko mladića.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je sukob dve zavađene grupe navijača „Crvene zvezde“. Nije pozhnato da li je policija uhapsila bilo koga sinić.

BONUS VIDEO:  Hapšenje navijača posle tuče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare