stradali vozac u nesreci kod Mladenovca Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ; privatna arhiva

Muškarac Miloš N. (34) nastradao je rano jutros u saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca kada je, kako se sumnja, automobilom prešao u suprotnu traku i udario u autobus pun putnika. Sumnja se da je Miloš N. zaspao za volanom, a on je tog dana vozio tetku na aerodrom nakon što su za vikend njegovom ocu obeležili pomen.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti, a prema prvim informacijama, Miloš N. je prešao u suprotnu traku i tada je došlo do direktnog sudara sa autobusom. On se džipom kretao iz pravca auto-puta ka Mladenovcu, dok je autobus išao u suprotnom smeru.

Sumnja se da je stradali vozač zaspao za volanom, te da je tada izgubio kontrolu nad vozilom.

„Tog dana je vozio tetku na aerodrom, putovala je za Nemačku. Ona je došlo kako bi obeležili pomen Miloševom ocu, koji je stradao pre šest meseci nakon što je pao sa kvada. Teška tragedija prati porodicu, Milošev deda je takođe tragično skončao“, kaže sagovornik Nova.rs.

Mladenovac sudar Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

O Miloševoj porodici svi imaju samo reči hvale.

„Vredni ljudi. Imaju ogromno imanje sa kravama. Dobili su nagradu od Ministarstva poljoprivrede za najbolje gazdinstvo. Strašna tragedija“, kaže sagovornik.

Mladenovac sudar Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kako je ranije objavljeno, povređeno je 37 osoba. Većina povređenih ima povrede glave, razbijen nos, zube… Ima i nekoliko osoba koji su zbrinuti na ortopetediji zbog preloma kostiju.

VIDEO: Nesreća kod Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare