hapšenje
Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u Sinđelićevoj ulici u Valjevu teško je ranjen Stefan T. (25). On je prebačen u bolnicu u Valjevu, gde je odmah po prijemu operisan.

On je u pucnjavi teško povređen, ali, kao portal Nova.rs nezvanično saznaje, nije životno ugrožen, mada lekari prate njegovo stanje.

Stefan T. (25) pogođen je u levo rame, a samo čudo ga je spasilo od težih posledica. Policiji je prijavljena pucnjava u Sinđelićevoj ulici oko 23.30 časova. Odmah po dojavi jake policijske snage blokirale su taj deo grada, a u toku je istraga o svim okolnostima pucnjave.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim infomracijama, na mladića je pucano iz kombija u pokretu, a vozilo je odmah posle napada napustilo lice mesta, bez zaustavljanja. Pojedini mediji javljaju da je policija raspisala potragu za tim vozilom.

Lokalni mediji su javili da se i Stefan T. nalazio za volanom automobila, kada su iz kombija, koji je stao pored njega ispaljena dva metka, a najmanje jedan metak pogodio je Stefana u levo rame.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema rečima stanovnika Valjeva, ovoliko policije nije odavno viđeno u ovom gradu.

„Ulica je bila potpuno blokirana, u toj ulici se već pre nekoliko godina dogodilo ubistvo, pa nije bilo toliko policije“, kaže za portal Nova.rs jedan Valjevac.

Motivi napada, za sada, nisu poznati.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare