Foto:Screenshot/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Stanari zgrade u Gočkoj ulici na Petlovom brdu, objavili su na društvenim mrežama priču, uz slike i video snimke, u kojoj se navodi da se njihov komšija, M. I. (40) "preselio" na stepenište i u hodnik zgrade, jer je svoj stan izdao. Oni apeluju na nadležne institucije da ovog čoveka zbrinu jer im pravi probleme i izaziva strah.

Kako se navodi na Instagram stranici serbialive_beograd, stanar zgrade koji je izdao svoj stan, spava i “živi” na stepeništu već duže vreme, i uništava zgradu, uznemirava stanare.

„Većinom vremena je pijan i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Zvata je policija koja ga je odvela u „Lazu Lazarević“, nakon čega je pušten, i svoj izveštaj lekara je ubacio u svako sanduče. Policija dalje nije reagovala, a stanari ne znaju kako da ga izbace. Dečko ima psihičke probleme… Ako neko od nadležnih vidi, molimo da reaguju“, navode stanari.

Foto:Screenshot/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Nakon prvog apela, zabrinuti stanari podelili su i nove snimke gde se vidi da je M. I. polomio vrata ulaza od zgrade.

Foto:Screenshot/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

„Razbijao je flaše od vodke od vrata svog stana u kom su i dalje bile stanarke, urlao po zgradi pretio da će da donese kalašnjikov da poubija sve, došla je policija, odvela ga i pustila jutros. Stanarke su napustile stan danas. Novinari raznih redakcija su dolazili celo jutro, a on se u parku uredno presvlačio i nameštao za intervju. U popodnevnim satima se uselio nazad u svoj stan. Od tada sedi na terasi pije i dere se“, navodi se dalje.

Foto:Screenshot/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Policija se zasad nije oglasila o pomenutom slučaju.

BONUS VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare