Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Rođaci tinejdžerke N. P. (19) povređene u masakru koji se dogodio sinoć u selu Dubona kod Mladenovca, kada je U. B. (21) hicima iz pištolja usmrtio osam osoba, ističu da je ona u stabilnom stanju i da je sinoć operisana. Oni u razgovoru za Nova.rs otkrivaju šta se tačno dogodilo sinoć.

Pročitajte još:

„Naša devojčica je preživela, juče je operisana i sada je u stabilnom stanju. Probudila se. Svi smo potreseni zbog svega. Zvali su juče snaju iz školskog dvorišta i rekli da je Nevena povređena. Ona je pozvala ćerkinog muža i on kada je otišao tamo, ugledao je haos“, kaže baka povređene devojke.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Rođaci porodice ističu da među ubijenim ima i ljudi koji su se zatekli u blizini mesta u kome je U. B. započeo krvavi pir.

Foto: Instagram

„Upucani su i i stariji ljudi, koji su nedaleko od dvorišta popravljali ogradu. Prošao je pored njih i upucao ih. Užas, užas“, kažu rođaci.

Podsetimo, U. B. juče je hicima iz automatske puške usmrtio osam osoba, dok je ranio njih 14. Potera za ubicom trajala je do ranih jutarnjim sati, kada su mu konačno stavljene lisice na ruke.

Pratite najnovije informacije na našem blogu.

VIDEO: Kuća u kojoj je ubica uhapšen 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar