Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Protiv mladića N. K. (27) podignuta je optužnica zbog sumnje da je pretio radniku kladionice i tom prilikom uzeo od njega 270.000 dinara u Zemunu.

„Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu protiv okrivljenog N.K. (27) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio razbojništvo, a o čijem je hapšenju javnost već obaveštena dana 11.08.2024. godine“, saopšteno je.

Pročitajte još:

Okrivljenom se optužnicom stavlja na teret da je krivično delo izvršio na taj način što je dana 9. avgusta oko 23.30 časova u Beogradu, naselje Plavi horizonti, u objektu sportske kladionice „Max Bet“, nakon što je više sati igrao za slot aparatom i izgubio novac u toj igri, prišao pultu za kojim je sedeo radnik oštećeni A.L. i obratio mu se rečima: „Vrati mi sav novac koji sam izgubio, da te ne bi prebio“. Pošto je bio blizu, radnik se uplašio i sa druge strane pulta uzeo novac u iznosu od 270.000 dinara i predao u ruke okrivljenom, koji se potom udaljio sa lica mesta u nepoznatom pravcu.

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim i kazni ga po zakonu. Za krivično delo Razbojništvo iz člana 206. Krivičnog zakonika je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do 10 godina.

Bonus video: Advokat uhapšenih aktivista za N1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare