Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.N. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, kada je uz upao u prodavnicu i nožem pretio radnici.

„Dana 09.05.2022. godine u Pančevu pretnjom da će napasti na život i telo oštećene Z.P. oduzeo tuđe pokretne stvari u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist tako što je došao do prodavnice u kojoj je radila oštećena Z.P., stavio kapuljaču na glavu i preko usta zaštitnu masku i držeći nož u ruci obratio se Z.P. od koje je tražio novac iz kase i kutiju cigareta.

Pročitajte još:

Tužilaštvo je predložilo sudu da se pritvor prethodno određen rešenjem suda produži do završetka glavnog pretresa, jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponovo da izvrši isto ili slično krivično delo. Takođe, kao i da se kazni po Zakonu, uzimajući u obzir da se A.N. na teret stavlja krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 10 godina“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram