Mesto na kome je izboden muškarac Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Nišlija S.M. (25) uboden je nožem u centru niškog naselja Brzi Brod u ulici Pavla Sofrića. Kako saznajemo od meštana, to se desilo pred ponoć pa u to vreme prolaznici su retki, zbog čega skoro da nema svedoka ovog događaja.

„Kakos sam čuo to se desilo tu kod trafika u centru naselja. Tu je bila neka grupa mladića koji su pili pivo, ali kada sam ja prolazio sve je bilo u redu. Jutros sam čuo od jednog komšije da je neki mladić pao kao pokošen, te da su se svi uplašili da će umreti pa nisu ni zvali Hitnu pomoć bojeći se da će za njega do tada biti kasno. Stavili su ga u kola i odvezli do Hitne pomoći. Prema onome što sam čuo, taj momak nije iz Brzog Broda ali ovde živi 15.000 ljudi, ne poznajemo se svi međusobno“, rekao je ovaj Brzobrođanin.

U niškom Univerzitetskom kliničkom centru nam je rečeno da je mladić primljen sa ubodnom ranom.

„Muškarac S.M. zadobio je ubod nožem u predelu prednje levog dela grudnog koša. Stabilan, nakon CT dijagnostike i konsultacija grudnog i abdominalnog hirurga primljen je na Kliniku za grudnu hirurgiju“, saopšteno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i pronalasku izvršioca. Obavešteno je Više javno tužilaštvo.

VIDEO: Hapšenje zbog pranja novca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar