Loznica Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Povodom brutalnog napada na mladog lekara na Odeljenju ortopedije u Opštoj bolnici u Loznici, oglasili su se iz ove ustanove za portal Nova.rs i osudili ovakav vandalski čin.

Podsetimo, juče u ranim jutarnjim satima, na ovom odeljenju u Loznici, muškarac B. P. došao je kako bi proverio stanje jednog pacijenta. Sa obzirom da je vreme bilo daleko iza vremena dozvoljenog za posete, lekar je krajnje profesionalno postupio.

Pročitajte još:

Osumnjičeni muškarac tada ga je bez reči udario. Kako je potvrđeno za portal Nova, nadležni znaju ko je osumnjičeni i za njim je u toku potraga jer njegovo prebivalište nije na teritoriji grada Loznice.

Loznička bolnica potvrdila je za naš list da je do incidenta došlo i u saopštenju opisala šta se dogodilo kobne noći.

„Dr Milana Todorovića, v.d.direktora OB Loznica je obavestio dežurni doktor na odeljenju ortopedije da je dana 20.07. 2023. oko 3 h ujutru na odeljenje ortopedije pristupilo lice koje se predstavilo kao sin ležećeg pacijenta i i insistiralo da uđe i vidi svoga oca, interesujući se za njegovo zdravstveno stanje. Nakon objašnjavanja doktora bez ikakvog razloga i povoda dolazi do vređanja doktora, stezanja pesnice i nabijanja u stomak, kako je naveo dežurni doktor, a potvrdilo dezurno osoblje. Svakako je ovakav vandalski cin napada na doktora za svaku osudu“, napisano je u saopštenju za portal Nova.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar