Lančani sudar, Ovčar Banja
Ilustracija Foto: Nenad Nešović

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se u ponedeljak rano ujutru, između četiri i pet sati, dogodila na ulazu u selo Vlajkovac, kod Vršca, stradala su dva prijatelja – Marić Marić (20) i Mioško Kristijan. Jedan od njih je na dan pogibije trebalo da proslavi 19. rođendan, a Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu neće sprovoditi dalju istragu o slučaju.

„Put je bio klizav, bio je mraz, jednostavno su proklizali i vozač je izgubio kontrolu nad autom. U skladu sa tim Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu neće spovoditi dalju istragu“, rekli su izvori iz tužilaštva za Blic.

#related-news_0

Iz pomenutog tužilaštva objasnili zašto se neće sprovoditi istraga po uobičajenom protokolu, odnosno da neće veštačiti kola, raditi obdukciju, toksikološke nalaze…

„Na ulazu u mesto Vlajkovac došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su, prema informacijama koje su date dežurnom zameniku, oba lica koja su se nalazila u putničkom vozilu poginula na licu mesta i ne postoje sporne činjenice u pogledu toga kako je došlo do nezgode, ne postoje indicije da je još neko lice učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, te da s obzirom na to imajući u vidu da su oba lica poginula na mestu ne postoji osnov da se nalažu veštačenja koja bi eventualno bila od značaja za otkrivanje učinioca krivičnog dela“, naveli su.

Podsetimo, mladi prijatelji stradali su na licu mesta.

BONUS video: Šta bi propali kamion na Voždovcu rekao da može 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar