Austrija Bec policija
Policija u Beču Foto:EPA-EFE/FELIX HUBER

Pred sudom u Beču juče je održano suđenje Srbinu (71) koji je optužen da je u julu ove godine napao svog sina i suprugu u njihovom domu u Beču. Supruga je želela da se vrati u Srbiju, a vremešni Srbin to nije dozvolilo, zbog čega je došlo do brutalnog obračuna njega i sina.

Porodična drama odigrala se u julu u njihovom domu u Beču. Nesrećna žena htela je da optuje u Srbiju, ali se njen vremešni suprug tome snažno protivio. Ne znajući šta da radi, nesrećna žena je u pomoć pozvala sina.

Kada je sin došao u kuću rekao je mami: „Skupi stvari i idemo!“

Međutim, njegov otac ne samo da je sakrio ključeve od automobila, već je sklonio i ključ kuće u Srbiji. Tada je došlo do verbalnog sukoba i sin je pozvao policiju. Međutim, ona je na teren izašla tek kada je sukob eskalirao.

Sin je majku sklonio na sigurno u svoj stan, a zatim se sa partnerkom vratio kod oca kako bi pokupio stvari i nakit sakriven u kutiji u zamrzivaču. Otac, iako vremešni starac, bio je vitalan, piše austrijski „Krone“,tako da je nasrnuo je na njega nožem. Sve to snimila je partnerka mlađeg muškarca koji se od oca odbranio tako što ga je izujedao po podlaktici!

Tužilaštvo u Beču zatražilo je da se optuženi kazni jednom godinom zatvora i uslovnom kaznom u koju bi bilo uračunato vreme provedeno u pritvoru.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar