Nikola Radevic
Nikola Radević Foto:kraljevo.rs

Aleksandar Protić javio se redakciji Nova.rs i demantovao da je prisustvovao nedostojnim scenama unutar i ispred poznatog kafića u Kraljevu, koje je upriličio sada već bivši, pomoćnik gradonačelnika tog grada Nikola Radević.

Povodom kraja godine održan je prijem koji je počeo u hotelu „Turist“, a zatim je deo gostiju nastavio druženje i u jednom lokalu u centru Kraljeva. U kafiću je došlo do incidenta kada je pomoćnik gradonačelnika Nikola Radević, koji je u međuvremenu smenjen, skidao sa sebe odeću i uznemiravao gošće lokala. Na kraju se sve završilo batinama koje je Radević dobio ispred lokala.

Pročitajte još:

„Jesam bio na proslavi, ali nisam prisustvovao nikakvim nedoličnim scenama ni u lokalu niti ispred njega. Ja sam porodičan čovek i ne bih sebi dozvolio takvo ponašanje. Izašao sam da otpratim jednog prijatelja, a kada sam se vratio video sam da Radevića unose u kola Hitne pomoći. Ja dugo radim ovaj posao a primljen sam na konkursu na kome su učestvovala i četiri protivkandidata“, objasnio je Aleksandar Protić, direktor kraljevačkog vodovoda.

Do greške je došlo zbog pogrešne identifikacije i ovom prilikom izvinjavamo se gospodinu Aleksandru Protiću i njegovoj porodici.

BONUS VIDEO: Hapšenje upravnika zatvora u Nišu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare