Foto:instagram.com/stories/moj_beo_grad/antonio.tasevski95

Vozač "mercedesa" je noćas u Ulici dr Ivana RIbara parkirao automobil koji je počeo da gori, a u požaru su oštećena još 4 parkirana vozila, među kojima i auto poznatog glumca Slobodana Bode Ninkovića.

Treće osnovno tužilaštvo se saopštenjem povodom noćašnjeg incidenta u Novom Beogradu, kda je u požaru oštećeno vozilo čiji je vlasnik poznati glumac Slobodan Boda Ninković, kada se pored njegovih kola zautavio automobil-buktinja.

Pročitajte još:

„U Novom Beogradu, u Ulici dr Ivana Ribara, noćas oko 3.20 časova u toku kretanja, došslo je do požara na putničkom vozilu „mercedes“ kojim je u tom trenutku upravljao T. D. koji je  primtetivši vatru na svom vozilo, kola zaustavio u neposrednoj blizini durgih parkiranih automobiola“, anvodi se u saopštenju Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu. .

Foto:TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

„Došlo do je do oštećenja još četiri putnička motorna vozila. Uviđaj je obavila uviđajna ekipa Osmog odeljenja Uprave kriminalističke policije grada Beograda, a krivična prijava protiv vozača T.D., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti biće podneta trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu redovnim putem“, piše na kraju saopštenja.

BONUS VIDEO: Rapčišćavanje ruševina kuće u Zrenjaninu posle eksplozije gasa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar