sud, čekić
Foto:shutterstock

Troje nasilnika Miodrag M. (41) iz Beograda, Miša T. (44) iz Novog Sada i Zorica D. (38) iz Petrovaradina, osumnjičeni za teško ubistvo u saizvršilaštvu na svirep način Aleksandra P. (34) iz Beograda, ostaju iza rešetaka, jer im je produžen pritvor.

Osim ovih troje, za koje Novosti prenose da su beskućnici, za isto krivično delo se sumnjiči i M.Ž. (46) koji je u bekstvu i za njim je raspisana poternica. I žrtva je, takođe bio beskućnik, i sa njima je delio napušteni objekat u novosadskom naselju Liman.

Pročitajte još:

Tridesetčetvorgodišnjak iz Beograda je pretučen krajem oktobra 2021. godine, a povrede kojima je podlegao, nanete su mu udarcima satarom, ali i rukama i nogama. Tako povređen je ostavljen u napuštenom objektu u Bulevaru despota Stefana 5 u Kineskoj četvrti u novosadskom naselju Liman, a „trojac“ je otišao odatle. Od zadobijenih povreda nesrećni čovek nije odmah preminuo, već kasnije. Između njih je, navodno došlo do svađe koja se završila zločinom, a pretpostljava se da su oni tu pili i alkohol.

Foto:Shutterstock

Telo Aleksandra P. dva dana kasnije, odnosno prvog dana novembra u prepodnevnim satima, pronašao je, kako saznajemo, jedan od beskućnika, koji takođe tu dolazi, i o tome je odmah obavestio policiju.

U odnosu na T.M. i T.P, koji su se sumnjičili za pružanje pomoći učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, dalji postupak je obustavljen. Istraga sporovedena u odnosu na njih, kako su naveli u Višem javnom tužilaštvu, i prikupljeni dokazi nisu ukazali da su oni na bilo koji način pružali pomoć osumnjičenima za teško ubistvo.

***

BONUS vIDEO: Hapšenje huligana u Beogradu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar