Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Shutterstock

Nakon što je list "Nova" otkrio da je da je Davor Prica (55), osumnjičeni za ubistvo majke Katarine na Paliluli u Beogradu, veče pre zločina bio u stanu pokojne starice upravo po prijavi za nasilje, kontaktirali smo MUP Srbije kako bismo proverili zbog čega nasilnik nije priveden. Ipak, do objavljivanja ovog broja nismo dobili odgovor.

Ubistvo starice dogodilo se u utorak u stanu u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli, dan nakon što je žena prijavila nasilje, a njen sin se nakon zločina predao policiji. Redakciji lista “Nova” poznanica porodice ispričala je da je veče pre zločina u stanu porodice Prica bila policija.

„Ona je tada rekla da joj je sin psihički bolestan i da je bacio na pod. Policija nije privela takvu osobu, a zatim se desilo krvoproliće“, rekla je ona.

Karaburma, ulica Mije Kovačevića, hronika, sin ubio majku, ubistvo, zgrada, mesto nesreće
Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

List Nova ponovo je kontaktirao MUP kako bismo proverili zbog čega nasilnik nije priveden kobne večeri, međutim, odgovore nismo dobili.

Inače, samo dan kasnije, Davor Prica je otišao korak dalje. On je prerazao nožem vrat Katarini, koja je preminula na licu mesta.

Inače, porodični zločina na Paliluli šokirao je srpsku javnost. Nakon stravičnog zločina, policija je pronašla oružje kojim je počinjeno ubistvo, a osumnjičeni se sam predao policiji. Komšije su ranije istakle za Nova.rs da ništa nije ukazivalo na tragediju.

Takođe, Katarinu opisuju kao divnu ženu.

Nesrećna žena živela je sa nepokretnim mužem, o kome se brinula, a kako nezvanično saznajemo sa terena, čovek je u trenutku ubistva bio u stanu.

Pročitajte još:

„Porodica Prica došla je iz Nemačke. To je bilo pre sedam, osam godina. Pre je u tom stanu živeo Davor i znam da je često pravio žurke, ali većih problema nije bilo. Onda su se doselili njegovi roditelji, a njemu su kupili stan u Mirijevu. Oni su doživeli strašnu tragediju pre desetak godina, izgubili su ćerku i Katarina je sve vreme nosila crninu. Nije mogla da se oporavi od tog šoka. Istovremeno je brinula o mužu koji je bolestan i u invalidskim kolicima i ne znam ko će sada o njemu da vodi računa, jer je ostao sam. O njoj mogu samo da kažem sve najlepše, ovde ima dosta čudnih ljudi, ali ona je bila divna. Uvek je bila ljubazna“, rekao je ranije naš sagovornik.

Osumnjičeni se branio ćutanjem na saslušanju u tužilaštvu.

BONUS video: Uhapšeni napadači na vođu „Hed Hantersa“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar