Karaburma, ulica Mije Kovačevića, hronika, sin ubio majku, ubistvo, zgrada, mesto nesreće
Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Davor Prica, na okolnosti izvršenja krivičnog dela teškog ubistva, kada je lišio života svoju majku Katarinu u stanu na Paliluli. Prilikom saslušanja osumnjičeni se branio ćutanjem.

Od strane Višeg javnog tužilaštva predložen je pritvor prema osumnjičenom. Odluka o pritvoru još uvek nije dostavljena tužilaštvu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u daljem toku postupka ispitati svedoke i obaviti dalja veštačenja.

Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

Podsećanja radi, u Ulici Mije Kovačevića 11a na Paliluli dogodila stravična tragedija u kojoj je sin ožem usmrtio svoju majku. Policija je pronašla oružje kojim je počinjeno ubistvo, a osumnjičeni se sam predao policiji. Komšije ističu da se u šoku, kao i da ništa neobično nisu primetili.

Nesrećna žena živela je sa nepokretnim mužem, o kome se brinula, a kako nezvanično saznajemo sa terena, čovek je u trenutku ubistva bio u stanu.

„U ovoj zgradi ima dosta podstanara, ali ja sam jedan od ljudi koji su se prvi doselili i dobili ovde stan, tako da znam kada je porodica Prica došla iz Nemačke. To je bilo pre sedam, osam godina. Pre toga je u tom stanu živeo Davor i znam da je često pravio žurke, ali većih problema nije bilo. Onda su se doselili njegovi roditelji, a njemu su kupili stan u Mirijevu u kome je živeo. Oni su doživeli strašnu tragediju pre desetak godina, izgubili su ćerku i Katarina je sve vreme nosila crninu. Nije mogla da se oporavi od tog šoka. Istovremeno je brinula o mužu koji je bolestan i u invalidskim kolicima i ne znam ko će sada o njemu da vodi računa, jer je ostao sam. O njoj mogu samo da kažem sve najlepše, ovde ima dosta čudnih ljudi, ali ona je bila divna. Uvek je bila ljubazna“, kaže naš sagovornik i dodaje:

Bonus video: Na teritoriji Vranja i Novog Sada uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar