Foto: TANJUG/ RADE PRELIC/bs

Tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je prošle godine zaplenjen telefon bliskog saradnika Dragana Markovića Palme, u kome su pronađeni snimci i fotografije nagih ćerki takođe njegovih saradnika, zgrozile su danas čitavu javnost. Nažalost, ovo je samo jedno u nizu gnusnih i uznemirujućih svedočenja i tvrdnji koje su poslednjih dana objavljene u javnosti u vezi sa slučajem Palma, a sasvim je izvesno da je sve ovo samo početak.

Uznemirujući i gnusni detalji o podvođenju devojaka i maloletnica u Jagodini izneo je napre zaštićeni svedok, koji je nekada bio zaposlen u hotelu „Alfa“ u Končarevu, čiji je skriveni vlasnik Dragan Marković Palma gde su se, kako je tvrdio organizovale „bunga bunga žurke“

„Palma bio nag, kad je devojčica ušla u sobu“

Dragan Marković Palma Foto: Goran Srdanov

Svedok je ispričao kako je jedna hostesa dovela dve maloletne devojke u subu koja se nalazila iznad TV Jagodina, a koje je Palma dočekao nag

„U sobi, u apartmanu iznad radio televizije Jagodina bio je Marković nag, kada su njih dve ušle u sobu, moja drugarica je napustila, devojčica je ostala u sobu neko vreme, možemo da pretpostavimo šta se tamo desilo“. Moja drugarica koja je radila kao hostetsa  je morala da pobegne iz Jagodine, i godinama se i krila od Markovića, gde čak ni njena majka nije upoznala svoju unuku, tri godine nakon rođenja“, ispričao je svedok.

„I ja znam ko je bio u kolima kada je poginula jedna osoba…“

Dragan Markovic Palma
Dragan Marković Palma Foto:Screenshot/Pink

U danima kada se uporno branio od optužbi, uz nesebičnu podršku televizija sa nacionalnog frekvencijom, Marković je u jednom trenutku uputio direktnu pretnju,  vlastima, poručujući da on „mnogo više zna o njima“, ali i da zna „ko je bio u kolima kada je poginula jedna osoba“.

„Ja mnogo više znam o njima. I ovih dana samo time sam se bavio. Ko je bio u kolima kad je nastradala jedna osoba, gde je bila glava toj jednoj osobi kad je nastradala jedna osoba i tako dalje. Neću sad sve da otkrijem, a i neću da pričam sad i ovo nije sad ja tebe plašim – ako ti kažeš za mene reći ću ja i za tebe“ izgovorio je Marković u programu uživo.

Ova uznemirujuća i polušifrofana izjava ostala je do danas na nivou Palminog verbalnog ispada, a njenim ispitivanjem se nijedna institucija i dalje nije pozabavila.

Pljuvanje i lizanje Miće Megatrenda 

Mica Jovanovic, Goran Petronijevic i Dragan Markovic Palma
Mića Jovanović, Goran Petronijević i Dragan Marković Palma Foto:Screenshot/Pink

„Bio sam na desetak proslava koje je organizovao Dragan Marković Palma i gotovo uvek su se dešavale iste scene – nakon fajronta bi odabrana ekipa odlazila u sobe sa devojkama koje je Palma dovodio. Čak sam prisustovao i sceni kad je jedan bivši ministar, visoki funkcioner SPS-a, tražio od Palme da mu rasporedi pevačicu benda koji je svirao u njegovom omiljenom klubu ‘Tigar'“, rekao je osnivač Megatrenda i bivši član SPS Mića Jovanović, nastavljajući za portal Nova.rs priču o žurkama koje su se godinama organizovale u Jagodini. A onda je sve porekao, gostujući na Pinku nešto kasnije, navodeći da je bio isprovociran navodno setivši se dva detalja iz prošlosti. Čak se i dobrovoljno, javno prijavio da bude svedok odbrane na suđenju Markoviću.

Pročitajte još:

Jovanović je rekao da mu je Marković svojevremeno za fakultet „obećao divan prostor, koji će malo da košta“, ali je na kraju ispalo da je taj prostor sa kamatama koštao, pošto su ga tužili, „izvesni Koka-kola, 12 miliona plus kamate, ukupno 15 miliona, što je za nas bilo malo mnogo“. Rekao je da je, zatim, bio na žurci za 50. rođendan, na koji je došao iz Kana i da ga je Marković stavio pored „druga Ivice Dačića“, čime je, kaže, bio počastvovan, ali je onda došao Boris Tadić koji je navodno rekao što je tu „ja neću da sedim s kriminalcima“, pa ga je Marković premestio za drugi sto. Zbog toga je, sada kaže, on pozvao vozača i otišao za Beograd.

Samo nekoliko dana kasnije, Jovanović je samog sebe demantovao u emisiji „Hit tvit“, gde je gostovao s Palmom, tvrdeći da je sve što je o njmeu izneo, bilo rečeno u afektu.

Pročitajte još:

Podvriskivanje sa Sanjom Marinković i Jovanom Jeremić

Dragan Marković Palma Foto:printscreen/PINK/magazinIN

Gostovanje u televizijskim emisijama koje su posebno razbesnele javnost bila su ona u Magazinu In na TV Pink, ali i jutranjem programu Hepi televizije. Gledaoci su bili ogorčeni što su voditeljek Sanja marinković i Jovana Jeremić direktno učestvovale u odbrani Palminog lika i dela, a koliko su daleko otišle najbolje pokazuje što su čoveka optuženog za najgnusnija dela, pošto poto pokušale da prikažu kao uzornog domaćina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare