Foto:Screenshot/Twitter/@iamlegacy23

Alisa Kirbi, najbolja prijateljica Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi i za kojom se traga danima, rekla je za američke medije da su Ana i njen muž Brajan imali razmirice oko dece, kao i da je oko Božića bilo "napeto".

„Poslednji put sam bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka, ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom decom. Njoj je to bio prioritet. Prolazili su kroz stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali, nije postojalo ništa što je ukazivalo na to da se Ana plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno“, rekla je Alisa.

Ona je dodala da je Ana bila nezadovoljna jer zbog posla nije mogla da provodi više vremena sa decom, ali da je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju.

„Bili su vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila ljubav na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, i da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica loših i nesmotrenih odluka“, rekla je Alisa, koja nije uspela da zadrži suze dok je govorila o Ani.

Foto: Instagram

„Znajući sve to, bolno je. Nije fer što se ovo dogodilo“, rekla je Alisa kroz suze.

Podsetimo, nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, prijavljen je 2. januara u Masačustetsu u SAD. Nakon nekoliko dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš. On je u pritvoru, a određena mu je kaucija od 500.000 dolara. Optužen je za obmanjivanje istražitelja u vezi sa nestankom njegove žene.

U međuvremenu su se pojavili dokazi koji ukazuju da je Brajan umešan u nestanak svoje supruge Ane. Sumnja se da je Srpkinja ubijena iako telo i dalje nije pronađeno.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Troje male dece ovog para nalazi se pod starateljstvom socijalne službe Masačusetsa.

***

BONUS VIDEO: Izjava supruge uhapšenog Gorana Džonića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar