Foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia, james anderson / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstock, Printscreen Instagram

Milanka Ljubičić (69), majka Ane Volš (39), rođene Beograđanke kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohaseta u Masačusetsu, u razgovoru za Nova.rs navodi da nema novih detalja o nestanku svoje ćerke, ali da gaji nadu da će je ona pozvati svakog časa. Ona otkriva dosad nepoznate detalje iz života ćerke, ali i koga bi trebalo ispitati povodom eventualnih saznanja o celom slučaju.

Javnost danima govori o nestanku Srpkinje Ane Volš, a njena porodica i prijatelji, kao i oni koji su proteklih dana saznali za nju, mole se da majka troje maloletne dece bude pronađena živa.

„Novine i novinari znaju mnogo više od mene kao njene majke, naslušala sam se svega i svačega ovih dana, a što nema blage veze u životu sa istinom. Užasno sam, čula sam se sa starijom ćekom na kratko, ali ni ona nema nikakvih saznanja“, navodi neutešna Milanka.

Majka nestale Ane navodi da je niko od nadležnih organa nije kontaktirao, ali i da smatra da bi majka njenog supruga Brajana Volša, Dajana, trebalo da bude ispitana.

„I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer su imali dobar odnos, a imaju i decu. Zbunila je i mene ona njegova rečenica: „Ja mislim da je ona dobro“. Aman, reci čoveče šta znaš, u agoniji sam 11 dana?! Brajan nema bližu rodbinu osim majke, jedinac je. Nema ni brata, ni sestru. Možda ona žena jedino nešto zna“, kaže naša sagovornica, ne poričući da je postojalo mimoilaženje u odnosu između svekrve i snaje.

Foto: Printscreen Instagram

„Mislim da nisu ni kontaktirale, čak se ni ja nisam upoznala sa njom kada sam prvi put otišla kod njih“, ističe ona.

Iako potresena i u vrlo teškoj situaciji, Anina majka navodi da gaji neku nadu da će joj se ćerka javiti svakog časa.

„Neka je to i mala nada, ali postoji. Prosto ne verujem da je, ma koji problem da je izbio između njih, da je na taj način otac njene dece nešto uradio. Ne verujem da je digao ruku na nju“, kaže ona.

Foto: Privatna arhiva

Ipak, iako je više puta napomenula da ne zna da su njena ćerka i zet imali probleme, Milanka za naš portal navodi da joj se ćerka požalila na način života koji živi.

„Pre nekoliko meseci mi je preko telefona rekla da joj se smučilo više da konstantno putuje iz Vašingtona u Masačusets svakog vikenda i da je želela da decu povede sa sobom jer je prirodno da deca budu sa majkom. U novembru mi je isto to ponovila kada je došla za Beograd, i rekla mi je da to s Brajanom predugo traje, da je umesto dva meseca ostao skoro godinu dana u toj iznajmljenoj jer je još uvek u tom sudskom procesu i nosi nanogicu. Trebalo je svi zajedno da budu u Vašingtonu. Bila je premoren od svega toga“, zaključuje Milanka Ljubičić.

Pročitajte još:

Podsetimo, nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, prijavljen je 2. januara u Masačustetsu u SAD. Nakon nekoliko dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš zbog ometanja policijske istrage. U međuvremenu su se pojavili dokazi koji ukazuju da je Brajan umešan u nestanak svoje supruge Ane. Sumnja se da je Srpkinja ubijena iako telo i dalje nije pronađeno.

BONUS VIDEO: Uviđaj na mestu zločina gde je čovek ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare