Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Muškarac Mane K., jedan od muškaraca koji je bio na čamcu koji se prevrnuo kod Pančevačkog mosta, jedini je uspeo da ispliva iz reke nakon nesreće i da dođe do obližnjih kuća, a žena u čiji je dom ušao da se ugreje opisala je za medije jezivu scenu.

Ispričala je da je doživela stres kad je videla mladića ognutog u sobi u kojoj je bila do pre nekoliko trenutaka.

Foto: Facebook

„Sedela sam u dnevnoj sobi, u jednom momentu otišla sam u drugi deo kuće da bih pogledala decu, a kad sam se vratila vrata su bila otvorena i on je bio na sred sobe i sav se tresao“, objašnjava ona.

Navodi da se uspaničila i počela da ga ispituje ko je i odakle on u njenoj sobi, jer je posmislila da je provalnik ili zavisnik, a potom je pozvala porodicu da joj pomogne, piše Kurir.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Moj sin je došao i krenuo da mu postavlja pitanja, a potom ga je izbacio iz kuće. Odmah smo se pozvali nadležne i on je rekao da to i uradimo. Kada se pribrao malo samo je uspeo da kaže: „Moji prijatelji su mrtvi, utopili su se!“, priča ona i napominje da su se tada zamrzli svi od zaprepašćenja.

Pročitajte još:

Takođe je šokirana žena rekla da kada su stigli policija i Hitna pomoć utvrdili su da postoje ljudi za koje priča da su se utopili i potvrdili su njegove podatke, a potom je hitno prebačen u Urgentni centar.

BONUS VIDEO: I dalje traje potraga za mladićima u Dunavu – ima li nade? Ilija Škorić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar