Potraga za devojčicom Dankom, četvrti dan Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) traje već četvrti dan, a neki od meštana Banjskog polja izjavili su za portal Nova.rs da su zbog nestanka devojčice "svi šokirani" , kao i da je "puno toga nejasno".

Jedna od meštanki mesta Banjsko bolje, ističe za Nova.rs da „su svi šokirani“ onim što se dogodilo.

„Naravno da znamo tu porodicu. Mi smo odrasli zajedno“, rekla je ona i dodala da je „porodica u toj kući živela dok im majka nije umrla“.

„Mislim da je to bilo pre desetak godina, umrla je jako mlada. Oni su još malo ostali u toj kući, a potom su otišli u Brestovac“, priča meštanka.

Navodi da je porodica u tu kuću kasnije retko dolazila, svega nekoliko puta godišnje.

„Ovo je malo mesto, svi se znaju. Kao deca smo se skupljali ovde i išli u donji deo naselja na igralište, nikad niko nije strepeo. I sada ima dece koja se igraju. Nismo uplašeni, ali puno toga je nejasno“, priča ova meštanka.

Podsetimo, potraga za dvogodišnjom Dankom traje već četiri dana i za sada nema nikakvih značajnijih informacija, a policija BiH je povodom ovog slučaja uhapsila trojicu muškaraca, ali su oni pušteni, dok je u Srbiji zbog odavanja informacija uhapšen jedan policajac.

Nadležne službe pretražile su celo naselje i sve kuće u njemu, a u policiji je ponovo saslušana i majka nestale devojčice dok je otac i poligrafski testiran.

Sa terena su u međuvremenu povučene mašine za raščišćavanje kao i vatrogasci spasioci, a trenutno ispred porodične kuće nestale Danke dežura jedna policijska patrola.

Sve najnovije informacije možete pratiti na našem lajv blogu.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar