Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

D.D. (43) je u zgradi u beogradskoj opštini Čukarica nožem u stomak izbo svoju bivšu partnerku D.K, a drugog muškarca N.J. (38) koji je bio sa njom u stanu isekao je po rukama i leđima. Nakon napada osumnjičeni je pobegao i policija traga za njim.

Napad se dogodio oko 12 sati, a prema rečima jedne komšinice nesrećne žene, ona je juče u 11.57 pozvala povređenu ženu da joj kaže da ne otvara vrata svog stana, jer je videla nasilnika u hodniku i primetila da „nešto sprema“.

„Zvala sam je jer sam videla u kakvom je on stanju bio. Lupao je po vratima, vikao, pretio, škripao zubima. Svi su se u zgradi digli na noge, bio je nekako izbezumljen. Htela sam da pomognem ako ikako mogu, ali nisam uspela da sprečim zlo“, kaže komšinica za Kurir i dodaje da ranjena D.K, inače, godinama proživljava pakao od strane odbeglog nasilnika.

„Ovaj užas traje godinama. Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska mojoj komšinici, od kako ga je izbacila iz stana. Od tada je on nju praktično uhodio i priređivao joj pakao. Stane preko puta zgrade i čeka je, dolazio joj je na vrata, svađao se… A, ovo sada je bio potpuni užas. Ne znam ni što mu je otvorila vrata, ali mislim da bi isto bilo i da nije. Ne može da ga se otarasi, šta god da kaže i uradi. Molila ga je sto puta da je ostavi na miru, da ne dolazi, ali svaki put se vraćao sve gori i gori“, kaže sagovornica.

Kako je ispričala, bila je tu i dok su lekari izvodili ranjenu ženu iz stana. Kako kaže, bila je u kolicima, a sa njom je bio i povređeni muškarac. Za njega komšije kažu da je bio sa nesrećnom ženom upravo zbog toga što je bivši proganja i maltretira.

„Osumnjičeni je nedavno baš izašao iz pritvora, a ne znamo zbog čega je bio iza rešetaka. Ona je to znala i zato je taj muškarac bio sa njom, jer nije smela sama da bude. Ne znamo u kom su tačno odnosu“, kaže komšinica i dodaje da ne sme ni da pomisli šta bi bilo da muškarac nije bio sa ranjenom ženom.

„Ubio bi je sigurno“, zaključuje.

Svađe i vika

Komšije iz zgrade na Čukarici opisuju i da je odbegli nasilnik često pravio probleme.

Foto:Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Bilo je svađa i vike ranije. Pitanje je bilo dana kad će da eskalira. Ne znam da se u poslednje vreme nešto dešavalo tako, mirno je bilo poslednjih mesec dana, jer je verovatno u to vreme bio u pritvoru, ali sad, eto, čim je izašao desilo se ovo“, potvrdile su i druge komšije za Kurir.

Povređeni žena i muškarac prevezeni su u Urgentni centar gde su ih lekari zbrinuli, a uviđaj je obavio dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zajedno sa pripadnicima policije.

Bonus video: Hapšenje osumnjičenog za terorizam u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar