Foto: Instagram/192_rs

Na putevima širom našem zemlje u protekla dva dana opšti haos. Praznici su se nadovezali na vikend i svako je gledao priliku da pobegne iz grada u prirodu i da vreme provedu sa porodicom. Zbog povećanog obima saobraćaja česte su saobraćajne nesreće i gužve.

Subotnje jutro započelo je sa dve jezive saobraćajne nesreće koje su se dogodilo nedaleko o Beograda. Naime, u tragediji koja se dogodila jutros u 9.45 časova na Obrenovačkom putu u Bariču nastradala je žena N. M. (52). Vozilo u kom se ona nalazila na suvozačevom mestu izletelo je sa puta, udarilo u betonsku konstrukciju i odbilo se.

Pročitajte još:

Tom prilikom nesrećna žena zadobila je teške telesne povrede od kojih je preminula nešto kasnije na urgentnom centru.

Nešto kasnije, dogodila se još jedna nesreća u kojoj je nastradao muškarac D. J. (63) u Vreocima. Do nesreće je došlo kada je kamion, koji je dolazio iz suprotnog smera, iz za sada nepoznatih razloga prešao u levu traku i zakucao se direktno u automobil u kom se nalazio nesrećni muškarac.

Foto: Instagram/192_rs

Tom prilikom, teške telesne povrede zadobila je i žena, koja se nalazila na suvozačevom mestu u automobilu. Nesrećni D. J. podlegao je povredama na putu ka bolnici.

Pored ove dve jezive nesreće, današnji dan obeležile su i ogromne gužve na svim putevima. Ovim putem apelovali bismo na vozaće da povedu računa i da voze obazrivo.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Društvene mreže preplavile su slike i video snimci blokiranih ulica i auto-puteva, kao i količine prevoznih sredstava koja se nalaze u saobraćaju. Takođe apeluje se na građane da naprave mesta za vozila Hitnih službi, kako ne bi ugrozili svoje i tuđe živote.

BONUS VIDEO: Nesreća u Žarkovu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar