Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Jovan VUkotić je ubijen u Istanbulu pred očima supruge Maše M. kojoj sada otac pruža podršku u najtežim trenucima.

Maša M. supruga ubijenog vođe škaljarskog klana, bila je očevidac likvidacije u kojoj je 8. septembra u Istanbulu u klasičnom mafijaškom obračunu ubijen njen suprug, vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić. Prema nezvaničnim informacijama, dvojica napadača na motoru prišla su automobilu u kom su bili sa ćerkicom i izvesnim E. K., koji je navodno bio vozač.

Pročitajte još:


Maša M. je posle ubistva supruga van sebe, dala je iskaz policiji a pred njom je i rešavanje komplikovane procedure pripremanja dokumentacije, kako bi telo ubijeno supruga bilo prebačeno. Otac je zbog toga otputovao kako bi joj pomogao, jer u Istanbulu boravi sa njihovom malom ćerkicom – objašnjava izvor Kurira.

On otkriva da je Maša M., kada nije bila uz supruga, provodila u jednom manjem mestu u Srbiji, ali da je strahovala za svoju bezbednost.

„Maša se u poslednje vreme gradom kretala sa obezbeđenjem, najverovatnije jer se njen suprug kom su trag bezbednosne službe izgubile u julu prošle godine plašio za njenu i bezbednost njihovog deteta. Međutim, s obzirom na to da je i sada trudna, jasno je da su se viđali i u međuvremenu“, objašnjava sagovornik Kurira.

Istražitelji sumnjaju da su ubice pratile upravo udovicu i tako otkrile da se prvi čovek škaljarskog klana, koji je u ratu sa kavčanima već osam godina skriva u Turskoj.
Sumnja se da je ubistvo nastavak obračuna klanova, ali da je glavni logističar, koji je angažovao ubice u Španiji, jer je i za njim raspisana poternica – objašnjava sagovornik Kurira.

BONUS VIDEO: Hapšenje navodnih članova škaljarskog klana u Beogradu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar