Foto: Facebook/Maja Odalovic

"U sredu oko 18 sati bio sam u svom dvorištu kada je osumnjičeni "golfom" došao do Majine kuće. Prišla je vozilu kada sam čuo kako on navaljuje da uđe u auto. Viknuo je: "Ulazi u kola, ubiću te!", i uhvatio je za ruku, uvukao u auto i otišli su. Od tog momenta njoj se izgubio svaki trag", ispričao je komšija Maje Odalović (35) iz sela Donja Vrba kod Kraljeva, čije je telo sa ranom od metka pronađeno u Ibru, kod Tutina.

Osumnjičeni za ubistvo je bio M. P. (55) iz Tutina, čije je telo u subotu pronađeno u selu Vrba. Tereti se da je nakon ubistva bacio telo žene u reku, a potom izvršio samoubistvo.

Komšije iz sela Donja Vrba kažu da se sumnja da je M. P. namamio Maju na prevaru da izađe iz kuće.

Pročitajte još:

„Navodno je došao da joj preda ključeve od automobila, koji joj je registrovao. Bilo je to u sredu oko 18. Od tada je nismo videli, a u četvrtak smo čuli da je njeno telo nađeno u Ibru. Znam da su je njeni zvali telefonom, ali nije odgovarala. Znali su da je došao M. P. navodno da joj pomogne oko registracije kola. Bili su u strahu, ali su ipak slučaj prijavili policiji“, ispričale su komšije.

Kako komšije pričaju, Maja je bila prijateljica sa M. P. do te mere da je, pošto se razišla sa suprugom, letos gostovala kod njega u Sutomoru. Kako kažu, da li su bili nešto više od prijatelja, ne mogu sa sigurnošću da tvrde.

„Bila je to neka prijateljska veza, ali je sve puko kada je M. P. postao nasilan. Letos ju je pretukao u Crnoj Gori, pa je Maja to prijavila tamošnjoj policiji, ali niko nije reagovao. Od tada je prekinula svaki kontakt s njim, ali je on ipak povremeno dolazio i navaljivao da se pomire“, dodaje komšinica za Kurir.

Inače, za ubijenu Maju svi imaju reči hvale i ističu da je bila ponos sela. Kako kažu, ona je živela kao podstanar sa maloletnim detetom i ocem.

BONUS video: Kinez šutnuo radnika u Boru

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar