Foto: Facebook/Maja Odalovic

Milorad Lazarević, otac bivšeg supruga ubijene Maje Odalović iz Kraljeva, ispričao je da je on prijavio nestanak svoje bivše snaje, pre nego što se dogodilo ubistvo.

„Posle su me pozvali iz policije i rekli da je pronađena osoba za koju sumnjaju da je Maja i da treba da se identifikuje. Otišao je jedan njen rođak i tako smo saznali da je to Maja“, kaže Milorad, kojeg smo zatekli ispred porodične kuće u selu Vrba kod Kraljeva.

Maja Odalović je živela sa svojim sinom koji ima dvanaest godina. A bila je zaposlena u fabrici Leoni. Pre izvesnog vremena se razvela od supruga Ivice, za kojeg u selu kažu da je uvek bio problematičan. Zbog nekih dela u prošlosti on je sada u zatvoru u Kraljevu.

„Živela je sa unukom nedaleko od naše kuće. Privatno je stanovala. Ponekada bi joj dolazio otac koji radi u TE Obrenovac. Inače su posle rata došli sa Kosova“, kaže Lazarević.

Deda objašnjava da je bio u kontaktu sa oboje, i sa Majom i sa unukom. Kaže da su im pomagali za sve što im je bilo potrebno. Ne krije da ih je pogodila Majina smrt.

„Moj sin je već tri meseca u zatvoru. Unuk i ja ne možemo jedan bez drugog. Dečak je za sada dobro podneo vest o smrti svoje majke. Videćemo kako će kasnije to razvijati. Teško nam je“, kaže ovaj penzioner koji je radni vek proveo u Nemačkoj.

Aleksinac, potraga za nestalom porodicom, policija, nestala porodica
Ilustracija Foto: Nova.rs

Na naše pitanje da li je znao nešto o čoveku koji se sumnjiči da je počinio ovaj gnusan zločin, rekao je da je čuo za njega.

„Čuo sam za njega da joj je partner. Čuo sam i da joj je pretio kada je Maja bila u Crnoj Gori“, priča Milorad.

Podsetimo, telo nesrećne žene pronađeno je u Ibru, u naselju Ribarice kod Tutina. Nedaleko od mesta gde je telo izvučeno iz reke pronađeni su i tragovi krvi.

Bonus video: Rekosntrukcija ubistva u Aleksincu

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare