Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Filip Krainčanić/Nova.rs; Google maps

Dečak S. V. (14) poginuo je juče u Prijepolju dok je u šumi izvlačio drva. Ceo grad je šokiran ovom tragedijom, a brojni građani su se od tinejdžera oprostili potresnim porukama na društvenim mrežama.

Odmah nakon tragičnog događaja na lice mesta je izašao dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju i nakon izvršenog uviđaja, naložena je obdukcija, objavio je Kurir. U međuvremenu, stravična vest se pronela gradom i sada se brojni korisnici društvenih mreža opraštaju od njega.

Kako navode, dečak je na ovaj način zarađivao i pomagao svoju porodicu.

„Današnji dan je obeležila tragična smrt jednog dečaka od 14 godina. Jedan S. je danas izgubio svoj život, pokušavajući da zarada za isti taj život, kako bi ga olakšao svojoj porodici i sebi. Danas je i ovo društvo još jednom umrlo. Počivaj u miru, divno dete. Sigurna sam da će ti biti lepše tamo gde si otišao“, piše u jednoj objavi.

„Državo, skotino“

„Naš sugrađanin četrnestogodišnjak S. V. tragično je izgubio život juče u Prijepolju. Porodici nastradalog iskreno saučešće“, navela je jedna stranica iz ovog grada, dok se na desetine komentara nizalo ispod njegove fotografije. Među njima ima i onih koji su besni zbog sudbine nesrećnog deteta.

„Državo, skotino, dete od 14 godina mora da radi da olakša život sebi i porodici! Fuj“, navela je jedna korisnica.

Bonus video: Saobraćajna nesreća u Sarajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare