Foto: Nova.rs/Instagram

U Višem sudu u Beogradu danas je Miloš Đ. (68), prema saznanjima Tanjuga, negirao optužbe da je počinio više krivičnih dela silovanja, polnog uznemiravanja nad polaznicama škole jahanja, a od kojih su neke bile maloletne.

Optuženi je na pripremnom ročištu koje je bilo zatvoreno za javnost, na pitanje sudije kako se izjašnjava na optužbe rekao da nije kriv.

Pročitajte još:

Početak suđenja odnosno glavni pretres zakazan je za 11. septembar kada bi optuženi trebalo da iznese odbranu.

Miloš Đ. je optužen da je izvršio krivična dela – silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela

Nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Foto: Instagram

Uhapšen je sredinom septembra prošle godine i od tad se nalazi u pritvoru.

On se sumnjiči da je sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja.

Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Foto: Instagram

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo

Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar