Foto: Facebook

Maloletni Lj. B. (17) osumnjičen je da je u okolini Bečeja, u selu Mileševo, brutalnim udarcima čekićem, ubio svoju rođaku Stanu P. (65), a potom njenim automobilom pobegao, odranije je u ovom kraju poznat po problematičnom ponašanju. Ubistvo Stane P. prijavio je J. B, otac maloletnog Lj. B.

Policija još istražuje sve okolnosti koje su prethodile stravičnom zločinu u selu Mileševo, kod Bečeja, kada je maloletni Lj. B. presudio svojoj tetki Stani P. udarcima čekićem. Međutim, prema onome što je do sada poznato, kobnog dana Lj. B. je otišao u Staninu kuću, a žena ga je pustila unutra. Stanini bližnji veruju da je Lj. B. znao da je ranije tog dana Stana trebalo da dobije novac od posla koji je radila, te sumnjaju da je to motiv ovako stravičnog zločina.

Foto:privatna arhiva;

Nakon što je presudio nesrećnoj ženi, Lj. B. joj je ukrao automobil „opel“ i pobegao. Osim toga, iz njene kuće je odneo i dva mobilna telefona. Upravo taj postupak policiju je doveo do njega, pošto su ga locirale bazne stanice i on je danas uhapšen.

U međuvremenu se oglasila i policija.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici, uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz okoline Bečeja, zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je maloletnik, sinoć, u Mileševu, udarcima i ubodima usmrtio šezdesetčetvorogodišnju meštanku u njenoj kući“, saopšteno je danas.

Zatim je, kako se sumnja, pobegao njenim automobilom, a policija ga je, posle intenzivne potrage, pronašla u Bačkoj Topoli.

Bonus video: Ko je ubio Mišu Ognjanovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar