Foto:Facebook

Policija u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv Jasmine J. (35) zbog sumnje da je u sredu uveče izbola poznanika Čelika A. (38). Kako saznajemo, svađa se dogodila u Jasmininom stanu, a meštani ovog naselja pričaju da je reč o problematičnim osobama.

Drama se odigrala u stanu Jasmine J. u Kotežu juče popodne, a prema prvim informacijama, prethodila joj je svađa između Jasmine i Čelika. Njih dvoje poznanici su odranije, a zbog čega je došlo do svađe, utvrdiće istraga.

„Jasmina je poznata u naselju kao opasna devojka, neki je zovu i mafijašica zbog njenog problematičnog ponašanja i stava. Površno poznajem i Čelika, povremeno ga viđam ispred prodavnice. Čini mi se da ima problema sa alkoholom, često ga viđamo svi kako pije. Ko zna šta se dogodilo u tom stanu, ali svakako da nas komšije ne čudi što se ovo dogodilo“, ispričali su stanari iz Koteža za naš portal.

Komšija dodaje i da je taj deo naselja u kom Jasmina živi takođe poznat kao problematičan, jer su ga nastanili alkoholičari i narkomani, tako da ih ima „na svakom koraku“.

O ovom događaju oglasila se i policija. Kako su naveli u saopštenju, pripadnici beogradske policije podneće krivičnu prijavu protiv ridesetpetogodišnje sugrađanke, zbog postojanja osnova sumnje da izvršila krivično delo laka telesna povreda nad muškarcem (38).

On je zbrinut u Urgentnom centru, a protiv osumnjičene biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Inače, kako su ispričale komšije za pojedine beogradske portale, odmah po ubadanju na lice mesta je stigao sanitet Hitne pomoći koji je zbrinuo Čelika. Pre nego što će biti smešten u ambulantna kola, on se onesvestio, zbog čega su komšije pomislile da je izdahnuo.

Ipak, ispostavilo se da je reč o lakim povredama.

Policija će tokom istrage ispitati sve okolnosti ovog slučaja.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar