Snimak napada na radnicu teretane "Ahilej" na Novom Beogradu šokirao je srpsku javnost, a zbog incidenta uhapšen je nasilnik Uroš R., kojem je određen pritvor. Kako saznajemo, nasilnik je neposredno nakon incidenta na društvenim mrežama najavio novi napad.

Pročitajte još:

Naime, nasilnik Uroš R. je na društvenoj mreži Instagram napisao da ga je, navodno, neko napao zbog incidenta, koji je napravio u teretani „Ahilej“ na Novom Beogradu. Napisao je da su dve osobe fizički nasrnule na njega na Karaburmi, od kojih je jedna imala nož kod sebe, a potom pozvao svoj „kartel da kazni grešnike“.

Na sreću, nasilnik je ubrzo uhapšen i njemu je određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, užasavajuća scena odigrala se u teretani u Beogradu, kada je jedan od korisnika ušao u pult i nasrnuo na radnicu.

Kako je navedeno na Instagram profilu teretane, siledžija je bio izrevoltiran jer mu je radnica kazala da ne može sedeti u pultu, jer nije zaposlen. Inače, osumnjičeni je tog dana proveo šest sati u teretani i maltretirao radnike u više navrata. Tvrdio je da je novi menadžer objekta i insistirao da sedne u pult.

Bonus video: Policajci odmaraju u hladu, dok semafor ne radi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare