Užasavajuća scena odigrala se u teretani u Beogradu, kada je jedan od korisnika ušao u pult i nasrnuo na radnicu, a na sreću, poznati pevač Slobodan Radanović umešao se u ceo incident i odvojio nasilnika od devojke.

Naime, incident se dogodio u teretani „Ahilej“ na Novom Beogradu, a osumnjičeni nasilnik je tog dana u pomenutom objektu proveo više od šest sati. Nasilnik Uroš R. je radnicima teretana, iz nepoznatih razloga, uporno govorio da je menadžer objekta i insistirao da sedne u pult.

Ipak, nakon što mu to nije bilo dozvoljeno, napravio je incident. Ceo slučaj je eskalirao da je osumnjičeni nasilno pokušao da uđe u pult, što mu je radnica zabranila, nakon čega je fizički nasrnuo na nju i krenuo da je udara u glavu.

Ceo incident sprečio je pevač Slobodan Radanović, koji je pomahnitalog nasilnika odvojio od devojke.

Foto: E-Stock/aleksandar_nalbantjan

Policija je ubrzo uhapsila nasilnika.

Inače, nasilnik je od ranije poznat policiji po incidentnom ponašanju.

O celom slučaju oglasilo se rukovodstvo teretane.

„Mi smo jedna porodica kojoj je cilj zdrav način života i vežbanje. Sve siledžije koje misle da će svojim nasilničkim ponašanjem pobediti Ahilej, grdno se varaju. Dok sam živ, moji saradnici i ja, branićemo svaku devojku u pultu, svakog trenera i menadžera svim snagama i suprotstaviti se svim resursima kako bi pravda pobedila“, napisao je na objavi Aleksandar Đorđevic, vlasnik kompanije Ahilej i predsednik sportskih klubova Ahilej.

Bonus video: Dovođenje Veljka Belivuka na stadion

Pročitajte još:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare