Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Miladin L. (73) koji je osumnjičen da je ubio svoju suprugu K. L. (71) u Paraćinu poslat je u Specijalnu zatvorsku bolnicu na veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je u trenutku ubistva bio uračunljiv. Jezivi zločin je otkriven kada je telo nasmrt izbodene žene pronašao njen zet!

Zločin se dogodio 14. oktobra, kada je policija uhapsila Miladina, nakon što je porodica u kući zatekla jezivu scenu, a kako se saznaje, Miladinov sin i zet su došli da ga obiđu tog jutra.

„Sin je primetio da se Miladin veoma čudno ponaša, pa je ostao sa njim. Zet je ušao u sobu u kojoj je u lokvi krvi zatekao K. L.“, priča izvor.

Pročitajte još:

Miladin je poslat na veštačenje, kako bi se utvrdila njegova uračunljivost u trenutku izvršenja krivičnog dela. Prema informacijama on je bio veoma bolestan, a samo dan nakon ubistva je trebalo da ide na veoma zahtevnu operaciju.

„Imam rupe u sećanju“, ovim rečima se u tužilaštvu branio Miladin, osumnjičen za ubistvo svoje supruge.

Prema informacijama, on se pravdao da se ne seća skoro ničega od noći između petka i subote, gde je, kako se sumnja, oko 4 sati ujutru svoju suprugu izbo više puta nožem. Kako navode komšije, tog dana su ulicom odjekivale rotacije, nakon čega su zabrinuti meštani izašli na ulicu i videli da se u kući njihovih komšija dogodio strašan zločin.

„Nismo čuli svađu koja je prethodila ubistvu. Oni su živeli nedaleko od nas. Kada je njeno telo prevezla pogrebna kola prekrstila sam se i rekla: „Neka počiva u miru“. Šokirani smo i zanemeli smo od tuge“, rekla je komšinica.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ona objašnjava da je ovaj par godinama važio da dobre komšije.

„Pili smo kafu svako jutro zajedno. Uvek su svuda išli zajedno, držali su se za ruke čak i u tim godinama. Izgledalo je kao da se stvarno vole“, objašnjava.

Podsećanja radi, kako su komšije ispričale, ubistvo se dogodilo na dan sahrane Miladinovog brata.

„Danas je bila sahrana njegovom rođenom bratu sa kojim nije pričao godinama unazad. Sinoć su ga obavestili da je umro. Možda ga je ona ubeđivala da ide. Ne možemo da se smirimo od kad smo videli kako je iznose iz kuće“, rekli su.

Oni tvrde da je posle zločina njihova snaja, odnosno sinovljeva žena, otišla do kuće te da je u licu bila bleda.

Foto: Shutterstock

„Samo nam je kratko odgovorila: „Ništa sada nemojte da me pitate.“ Verujem da su i oni šokirani i da ne mogu da veruju šta ih je snašlo“, pričaju komšije.

Ove godine je u Srbiji ubijeno 26 žena, među kojima su i dve devojčice, dok je 2022. godine ubijeno 25 žena, piše Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar