Ilustracija Foto:EPA-EFE/STRINGER

Krađa televizora u Kosovskoj Mitrovici zabeležena je u najnovijem policijskom izveštaju. Prethodna noć bila je mirna na severu Kosova i Metohije, međutim, u drugim delovima Kosova zabeleženo je pet slučajeva porodičnog nasilja. Slučaj prisile zabeležen je u Đakovici.

Krađa je prijavljena u Kolašinskoj ulici, sinoć, u 20.30. Oštećeni je naveo da mu je ukraden televizor dok nije bio kod kuće. Istraga se nastavlja – stoji u izveštaju, prenosi Kossev.

Slučajevi porodičnog nasilja zabeleženi su u regionu Prištine, u Kosovu Polju, Suvoj Reci i Orahovcu.

U Suvoj Reci priveden je muškarac nakon što je pokušao da udari ćerku metalnom šipkom kojom je potom oštetio njen automobil. Osumnjičenom je određen pritvor.

U Orahovcu je uhapšen muškarac zbog sumnje da je izvršio psihičko i fizičko nasilje nad svojom suprugom, kao i da ju je zastrašivao. U kući osumnjičenog pronađeno je i oduzeto – pet metaka različitog kalibra, prazan šaržer, kao i oštar predmet. Odlukom tužioca, osumnjičenom je nakon razgovora određen pritvor.

Pročitajte još:

U policijskom regionu Prištine zabeležena su dva slučaja – podaci su iz izveštaja takođe.

U Suvom Dolu muškarac je napao svoju sestru. Žrtvi je pružena medicinska pomoć, dok policija nije pronašla osumnjičenog. U drugom slučaju, u Prištini, žena je prijavila da joj je bivši suprug danima pretio putem SMS poruka. Ni ovde nije pronađen osumnjičeni. Istraga se u oba slučaja nastavlja.

Za slučaj u Kosovu Polju nema detalja. Navodi se da je priveden maloletni muškarac kojem je odlukom tužioca određen pritvor.

U Đakovici je zabeležen slučaj prisile kada je muškarac nasilno ušao u automobil ženske osobe. Njemu je određen pritvor.

BONUS VIDEO: Jovana Netković: Oružje u kući povećava strah da se nasilje prijavi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar