Foto:facebook/privatna arhiva

Ana Volš, majka troje dece, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara, policiji je pre nestanka prijavila da joj je suprug Brajan pretio ubistvom, prenose američki mediji.

Ana Volš je, kako je na Tviteru napisao novinar lokalnog portala boston25 Bob Vard, rekla da joj je Brajan preko telefona pretio da će ubiti nju i njene prijatelje.

„Nestala mama iz Kohaseta Ana Volš rekla je policiji Vašingtona da je Brajan Volš pretio da će ubiti nju i njene prijatelje“, napisao je na Tviteru Vard koji prati slučaj nestale Ane iz Beograda.

Kako je objavio Boston 25, policijski izveštaj koji je ekskluzivno dobio reporter Bob Vord, otkriva duboke probleme i pre nego što su Ana i Brajan bili vereni.

Prema ovom izveštaju, Ana Knip (njeno devojačko prezime) rekla je policiji DC Metroa da joj je Brajan „preko telefona pretio da će ubiti nju i njene prijatelje“.

U izveštaju se potencijalni prekršaj navodi kao pretnja krivičnim delom, ali Ana nikada nije sarađivala sa policijom DC Metropolisa, Brian Volš nikada nije optužen i slučaj je zatvoren.

Nešto više od godinu dana nakon što je Ana rekla policiji da joj je Brajan pretio da će joj ubiti, ona je na društvenim mrežama objavila svoju veridbu.

I četiri meseca kasnije, venčali su se.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara, a njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak 4. januara. Utvrđeno je da se ona nikada nije ukrcala za let za Vašington, za koji je kupila kartu i da se nije pojavila ni na aerodromu.

Nestanak Ane Volš uznemirio je javnost u Srbiji i Americi. Njen suprug Brajan uhapšen je ubrzo nakon prijave njenog nestanka, i to zbog ometanja istrage.

***

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar