Boris Dražić Foto:privatna arhiva/facebook

Doktor veterinarske medicine Boris Dražić (44) iz Bogatića preminuo je u utorak, uprkos nadljudskim naporima lekara, nakon što je brutalno pretučen tokom vikenda u tom mestu, dok je pokušavao da zaštiti svog prijatelja koga su napala trojica mladića. Trojica napadača, od kojih su dvojica poznati po incidentnom ponašanju, su privedeni, a rođaci stradalog veterinara nemi su od bola.

Do incidenta je došlo proteklog vikenda ispred jednog kafića u Bogatiću, kada su na Borisovog prijatelja nasrnula trojica mladića. Dražić je tada pokušao da zaštiti prijatelja, ali je primio udarac od kog je završio na podu.

Pročitajte još:

Dok je ležao u besvesnom stanju, jedan od nasilnika nastavio je da ga krvnički udara po telu i glavi. Muškarac je reanimiran kada je stigla Hitna pomoć i odmah je preusmeren na Urgentni centar u Beogradu, gde su lekari četiri dana pokušavali da mu spasu život, ali je on preminuo od posledica prebijanja.

Rođaci stradalog veterina su neutešni. Nemi su od bola i tuge zbog smrti Borisa.

„Ne znam kako ćemo se svi oporaviti od ove tragedije. Ne znamo ni šta da kažemo. Naša porodica krvari zbog ovoga. Iza njega je ostalo dete, a ima još majku i brata koji su slomljeni od bola“, ispričala je rođaka za Novu.

Boris Dražić Foto:privatna arhiva/facebook

„Njegovo telo još nije dovezeno, tako da ne zna se kad će biti sahrana. Koliko smo čuli čak ni obdukcija nije završena. Nikome još nije jasno kako se i zašto se ovo dogodilo našem Borisu. Blizak smo rod i znamo se od kada je bio mali, gledali smo ga kako raste, bio je omiljen među ljudima i nikada nije pravio problem.. Nije zaslužio ovo, a ni naša porodica“, rekla je rođaka.

Podsetimo, Boris Držaić krvnički je pretučen 22. jula dok je branio rođaka od trojice mladića koja su ga pratila po izlasku iz kafića. Kada je nesrećni čovek prišao i pokušao da smiri situaciju dobio je udarac od kog je završio na betonu.

Umesto da se zaustave nasilnici su nastavili da ga tuku.

Boris Dražić Foto:privatna arhiva/facebook

Kako je pisano ranije, nakon što je pao, jedan mladić mu je prišao i šutirao ga do iznemoglosti u telo i glavu.

Nesrećni čovek reanimiran je od strane lokalnih lekara i nakon toga prebačen je na Urgentni centar u Beogradu, gde su se doktori svom snagom borili da mu sačuvaju život, međutim on je proteklog dana preminuo od zadobijenih povreda.

Napadači poznati policiji

Podsetimo, zbog sumnje da su ispred jednog ugostiteljskog lokala pretukli veterinara privedeni su D. D. (20), S. B. (22) i Đ. L. (23). Dvojica mladića od ranije su poznati policiji.
D.D. u dosijeu ima kršenje Zakona o javnom redu i miru, kao i iznudu, a S. B. ima takođe iznudu.

Treći uhapšeni, Đ.L. nije osuđivan.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar