Beogradski sajam vakcinacija Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Društvenim mrežama kruži oglas jedne turske agencije koja navodno nudi turu do Srbije za sve one koji žele da se vakcinišu, a iz nekog razloga to ne mogu da urade u svojoj zemlji. Cena je od oko 300 do 800 evra. U međuvremenu se pojavio sličan oglas i iz Italije, s tim što sumnju izaziva ponuda za vakcinu kompanije Moderna koja u Srbiji nije dostupna.

Istoričar i direktor turskog istraživačkog programa na Vašingtonskom institutu za bliskoistočnu politiku Soner Kagaptaj objavio je nedavno na Tviteru kako turistička kompanija iz Turske nudi promotivni paket za vakcinaciju u Srbiji.

Pročitajte još:

Tu stoji da u okviru ovog vakcinalnog paket aranžmana možete i da obiđete znamenitosti Beograda. Dakle, vakcina plus istraživanje Beograda – 800 evra.

Ovaj tvit, u kom stoji i da turski građani mogu bez vize u Srbiju, proširio se društvenim mrežama. A u nemu su navedeni i precizni podaci o datumima vakcinacije.

S druge strane, slična ponuda navodno važi i za Italijane. Međutim, buni to što na oglasu pored Fajzer vakcine agencija nudi i vakcinu kompanije Moderna. A nje u Srbiji – nema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar