radovi na putu
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na auto-putu E-75, zona petlje Kolari, smer ka Nišu, do 27. avgusta biće izmenjen režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

U smeru Beograd-Niš, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera sa obzebeđenim izlivom Beograd-Kolari i ulivom Kolari-Niš a u smeru Niš-Beograd, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

U Novom Bečeju, na delovima ulice Bašaidski put i ulice Milošev put, od sutra do 29. avgusta od 14.00 do ponoći biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja priredbe „Velikogospojinski dani 2021.godine“, saopštili su Putevi Srbije. Saobraćaj će biti preusmeren na lokalne ulice u naselju.

Obilaznica oko Beograda, petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 1. novembra od 8 do 16 časova radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Kraljevo-Mataruška Banja, do 31. avgusta obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Nije omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kraljevo (državni put I B reda broj 22). Alternativni putni pravac je Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar