Foto: Shutterstock

Putnici koji su avionom Er Srbije sutra trebali da polete sa Zakintosa ogorčeni su, jer će zbog izmena ipak poleteti sa Kefalonije, i to nakon nekoliko sati provedenih u transferu do aerodroma na Kefaloniji.

Putnici koji su sleteli 20. juna na Zakintos, a čiji je povratni let trebao da bude takođe sa ovog ostrva, ipak će zbog izmena kompanije Er Srbija, sutra poleteti sa Kefalonije.

„Danas smo čekali informaciju za sutra, kada smo dobili poruku da će biti transfer koji traje sat vremena najmanje do luke, pa zatim trajekt najmanje sat i po do Kefalonije, i onda tek sa Kefalonije ide opet transfer od Argostolija gde je taj aerodrom i tek onda let za Beograd“, kaže za naš portal jedan od putnika koji se trenutno nalazi na Zakintosu.

Kako navodi naš sagovornik, na letu ima dosta male dece i trudnica, kao i putnika iz više beogradskih turističkih agencija.

„Stvarno je jako ružno ovo što je Er Srbija uradila, ali mi ne krivimo agencije, nego Er Srbiju. Ovo je nedopustivo što su uradili. Svi ovi ljudi većinom rade ozbiljne poslove gde su prilično napregnuti i treba da se odmore i onda im neko priredi ovakav stres na kraju godišnjeg odmora. Umesto uobičajenih sat i po do sat i četrdeset minuta leta, nama će trebati samo dva i po, do tri sata za transfer do Kefalonije kad se sve sabere, pa tek onda let za Beograd“, kaže naš sagovornik.

On navodi da je i pri odasku na Zakintos vreme leta Er Srbije takođe pomereno.

„I tog dana kada smo poletali za Zakintos, veče pre smo dobili informaciju o novom redu letenja. Umesto u 18.45, let je bio planiran za 15.20 iz Beograda, a zatim je realizovan u 16 časova tog dana“, navodi sagovornik Nova.rs.

Podsetimo, putnici koji su leteli Er Srbijom već suočavali sa neprijatnim vestima, pa je tako srpska avio kompanija u prethodnih deset dana otkazala šest letova iz Beograda putnicima koji su imali karte za Atinu, Štrutgart, Salcburg, Beč, Solun i Larnaku.

***

BONUS VIDEO: Snimak praska u avionu za Tivat

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare