Foto: Nova.rs

Pojedini stanari Novogradske ulice u Zemunu proživljaju pravi pakao nakon što im je pukla cev od vode u ulici, zbog čega je jednoj porodici popucala kuća. Slobodan Milošević, čovek koji s porodicom večeras ne sme da spava u svojoj kući, objašnjava za Nova.rs šta se dogodilo.

„Komšinica je pre pet dana prijavila curenje vode na ulici, jer je pukla cev. U tom periodu niko ništa nije primećivao, osim te vode. Međutim, od subote su krenule da se primećuju neke čudne stvari na našoj kući. U smislu, krenulo je pucketanje, da pada malter, ali pošto su stare kuće, nismo toliko pažnje pridavali. U nedelju smo primetili da su vrata, koja imaju izlaz ka ulici počela da zapinju, odnosno da se teško otvaraju“, kaže Slobodan.

Foto: Nova.rs

Ističe da je jutros bila ista situacija, kada je kretao na posao.

„Isto sam teže otvorio vrata, ali sam uspeo. Dok sam ja bio na poslu, neki radnici su došli tu da kopaju i saniraju cev, a u međuvremenu su mi deca javila da ne mogu da izađu iz kuće na prednji ulaz, već samo zadnji. Kada sam se vratio s posla, oko 15 sati, već su počele pukotine na našoj kući, i kao da je krenulo urušavanje“, kaže naš sagovornik.

Foto: Nova.rs

On dodaje i da ne znaju šta da rade, ali da im je rečeno da večeras ne mogu da spavaju u kući. Trenutno se na licu mesta nalazi policija, koja obezbeđuje teren.

„Došla je policija, oni su samo obezbedili da se ne prolazi tuda. Mi ne smemo da se vratio u kuću, kad se uđe i dalje krcka i ogromna pukotina je na betonu. Najugroženiji smo mi koji smo do ulice, druga porodica ima oštećenja, ali su na ravnom, ali ne znaju da li će moći da ostanu noćas u njoj“, kaže Slobodan.

Pročitajte još:

Sem Miloševića, još dve porodice su oštećene.

Ističe da je bila i Elektrodistibucija na terenu, kako bi proverili da li je neophodno da se isključi struja.

VIDEO: Mesto nesreće na kojem je povređen radnik

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar