Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prema informacijama Puteva Srbije, na obilaznici oko Beograda od danas u 9 sati do sutra u 18 časova, biće izvođeni radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanja u tunelima „Lipak“ i „Železnik“, uz potpunu obustavu saobraćaja kroz desne cevi tunela, smer Ostružnica - Bubanj Potok, a saobraćaj će se dvosmerno odvijati kroz leve cevi tunela.

Na auto-putu E-75, kod petlje Batajnica – Novi Banovci, u smeru ka Novom Sadu, danas od 10 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji oštećenog kolovoza.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, kod petlje Surčin – Beograd danas u periodu od 10 do 16 sati biće izvođeni radovi na montaži sigurnosne-elastične ograde, u smeru Niš-Beograd.

Radovi će se izvoditi u dužini od 1.000 metara, gde će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deonici puta Bačko Petrovo Selo – Bečej, do 06.maja do 17 časova planirani su radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila po deonicama u dužini od po 500 metara, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, kod petlje Zmaj- Aerodrom, u pravcu Niš-Beograd, danas od 10 do 16 časova planirani su radovi na montaži sigurnosne – elastične ograde.

Radovi će se izvoditi u dužini od 300 metara, gde će se saobraćaj odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom.

Na deonici puta Pirot – Kitka danas od 9 do 12 časova i od 13 do 16 časova biće obustavljen saobraćaja zbog radova na asfaltiranju kolovoza.

U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

BONUS VIDEO Udarne rupe – Kako naplatiti štetu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar