Nakon što je zbog komentara o predsedniku Srbije koji je prekinuo njegovo gostovanje u jednoj emisiji postao meta Srpske napredne stranke, zbog čega mu, kako tvrdi, otkazuju nastupe, popularni folker Milan Topalović Topalko sve češće upućuje kritike političarima na vlasti. Ovaj put se dotakao kompozitora Damira Handanovića koji je i suprug ministarke energetike Dubravke Đedović Handanović, ali i član Glavnog odbora SNS.

Popularni Topalko zaista je popularan prethodnih meseci, nakon što je izrazio nezadovoljstvo što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić  prekinuo njegovo gostovanje u emisiji „Šarenica“ na RTS-u.

Od tada se pevač „ne smiruje“, pa malo malo „potkači“ predsednika i njegove saborce iz stranke i vlasti.

Ovaj put Topalović je spomenuo kompozitora Damira Handanovića koji je suprug ministarke energetike Dubravke Đedović, ali i član Glavnog odbora SNS.

Prvo je objavio Handanovićevu fotografiju s Vikipedije i kratak opis njegove biografije u kojoj se navodi da je član Gradskog odbora SNS, te da je postavljen za direktora Centra beogradskih festivala. A onda je pojasnio situaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čovek koga sam ja isterao iz studija 2009. godine kod Peđe Jovanovića (prim. aut pevač i kompozitor) gde sam za svoj prvi cd unapred platio 30.000 evra jer je Damir dolazio svaki dan da mu Peđa prepravlja ono što je kao kompozitor odvirao kao sa dve leve noge“, napisao je Topalko.

Potom je dodao da isti taj čovek – Damir Handanović – sad dočekuje ljude na balkonu Gradske skupštine kao što je Novak Đoković.

„I organizuje mu zabavu na kojoj Nole peva moju pesmu jer i pored Noletove želje da ja dođem, kažu mu da sam zauzet. Laž, to mi je rekla lično majka njegove supruge Jelene u jednom restoranu. Damira je Vučić lično prozvao u jednom od obraćanja da mu kaže odakle mu stanovi i skupi automobili. Ali nije dorečeno. Čak je avanžovao kao muž, danas kao muž ministarke energetike. E, to je politika SNS-a“, napisao je on.

Topalko je objavio i sledeći post – objavu na kojoj se vidi Đoković koji je u društvu Handanovića.

„Čisto da ne lažem“, napisao je pevač.

BONUS VIDEO: Milan Topalović na protestu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare