Foto: Predrag Mitić/Tanjug, Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar najavio je tačno 15. maja da će u drugoj polovini juna biti poznata odluka jednog velikog globalnog proizvođača automobila da li će investirati u našoj zemlji i obećao da će od sreće obučen skočiti u tašamajdaski bazen ako odluka bude pozitivna. Niti je Vučić skočio u bazen, niti nam je saopšteno šta je odlučio taj veliki proizvođač automobila.

„Obećavam da ću u odelu da skočim u tašmajdanski bazen ako dobijemo tu vest u junu. Toliko je važna ta vest i posle toga – završio sam posao za Srbiju“, rekao je Vučić na TV Prva.

Dodao je da se ta odluka očekuje u drugoj polovini juna.

„Ako to bude, kao Savić, jedino sam deblji od njega, skočiću u odelu u bazen, jer mislim da bi to bila najveća pobeda Srbije, ako uspemo. Još dve zemlje su u igri, a mislim da smo u svemu bolji od njih osim u jednoj stvari. A znate koja je ta jedna stvar – pričam o njoj u celoj emisiji“, rekao je Vučić aludirajući na temu kojoj je pripao najveći deo razgovora u emisiji (sankcije Rusiji).

Navikli smo da predsednik sve burno preživljava, hvata se za glavu, kači se na luster. Bilo bi lepo da, za promenu, od sreće skoči u bazen i rashladi se na ovoj vrućini.

Nova.rs je uputila pitanje Predsedništvu Srbije, pokušali smo da odgovor dobijemo i od savetnice za medije Suzane Vasiljević. Zanimalo nas je šta bi sa velikim investitorom i hoće li biti skakanja u bazen. Odgovor nismo dobili, ostaju samo medijska pisanja i spekulacije da su Tojota i Mercedes kompanije zbog kojih bi Vučić mogao da se okvasi na Tašu.

Bonus video: Vučić zbog pitanja o Dijani Hrkalović napao Novu S

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare