Vrbas, Kula, Trstenik, Novi Pazar, besplatna digitalizacija, SBB
Foto: SBB/Promo

SBB kompanija završila je sa procesom digitalizacije Pirota, koji je sada zvanično postao GIGA grad u kome će SBB korisnici imati mogućnost da surfuju internetom brzine do 1 Gbps na najbolje ocenjenoj internet mreži u Srbiji. Kako bi svim svojim korisnicima omogućila vrhunski kvalitet servisa, SBB kompanija nastavlja da širi svoju GIGA mrežu na celu Srbiju. Besplatan proces digitalizacije započet je u još četiri grada - Kuli, Vrbasu, Trsteniku i Novom Pazaru.

Trenutno se na našoj mapi GIGA gradova nalazi 17 gradova u Srbiji i nastavljamo dalje. Nakon završene digitalizacije i SBB korisnicima u ova četiri grada, bez dodatnih troškova, biće dostupni ne samo super brzi internet, već i digitalna televizija na do tri TV uređaja, visok kvalitet slike i zvuka, još veća stabilnost servisa i druge napredne funkcije koje pruža EON platforma.“, rekao je Vladimir Radović, Direktor Sektora za tehničku operativu SBB kompanije.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša, Sombora, Leskovca, Valjeva, Užica, Zrenjanina, Vršca, Kruševca, Kraljeva i Pirota, uskoro će i Požarevac, Kikinda, Kula, Vrbas, Trstenik i Novi Pazar postati GIGA gradovi, u kojima će se brzine interneta u EON paketima povećati automatski nakon završenog procesa digitalizacije  – do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru investicija vrednih 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u 17 gradova i digitalizovao više od 90% korisnika, čime su usluge komunikacija, zabave i informacija postale još brže i za svakog korisnika donele još više mogućnosti.

EON paketi upola cene 

SBB poziva sve one koji žele da postanu njihovi korisnici da do kraja aprila iskoriste  akciju EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom 15 meseci upola cene i uživaju u omiljenoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, iskuse personalizovanu televiziju, EON Kids, gledaju omiljene TV sadržaje do 7 dana unazad na svim kanalima, i na svim uređajima, Video klubu sa preko 23.000 atraktivnih naslova, kao i digitalnoj telefoniji i najbržem internetu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare