Er Srbija i Aeroflot postigli sporazum o saradnji

Biznis 21. maj. 202113:52
Podeli:
Avion Er Srbija AirSerbia
Avioni Er Srbije Foto:FoNet/Air Serbia

Er Srbija i Aeroflot postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora, prema kojem će srpski i ruski nacionalni avio-prevoznici postaviti međusobne oznake na dodatne letove koji su uvedeni između Beograda i Moskve.

Er Srbija trenutno obavlja sedam, a Aeroflot šest nedeljnih letova na liniji između Beograda i Moskve, navodi se u saopštenju srpskog avio prevoznika.

Aeroflot će svoj marketing kod postaviti i na letovima Er Srbije između Beograda i Sankt Peterburga, koji će se od 8. juna obavljati dva puta nedeljno.

Rusija predstavlja veoma značajno tržište za Srbiju i za širi region, a uz obnavljanje saobraćaja do Krasnodara i Sankt Peterburga, kao i uvođenje potpuno nove destinacije – Rostova na Donu, cilj nam je da putnicima pružimo što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, izjavio je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek.

Srpska nacionalna avio-kompanija trenutno ima marketing kodove i na linijama Aeroflota između Moskve i Sankt Peterburga, Krasnodara, Sočija, Volgograda, Rostova, Kazanja, Samare, Novosibirska, Jekaterinburga, Omska i Istanbula, dok ruski nacionalni avio-prevoznik ima marketing kodove na letovima koje Er Srbija obavlja između Beograda i Podgorice, Tivta, Sarajeva, Tirane, Skoplja, Banjaluke i Istanbula.

Komentari

Vaš komentar