Avion Er Srbije lik Nikola Tesla
Avion Er Srbije sa likom Nikole Tesle Foto:BETAPHOTO/LUKA FILIPOVIC/Ilustracija

Aviokompanija Er Srbija u petak je najavila da će leteti do četiri nove destinacije u Rusiji, zbog velikog interesovanja putnika iz te zemlje i regiona.

Povezane vesti:

Tokom maja će biti povećan broj letova ka Moskvi, sa šest na sedam puta nedeljno, dok će u junu Er Srbija obnoviti saobraćaj do dve destinacije do kojih su letovi bili obustavljeni usled pandemije koronavirusa – 4. juna do Krasnodara i 8. juna do Sankt Peterburga.

Nacionalni avioprevoznik će 4. juna uspostaviti i letove do potpuno nove destinacije u svojoj mreži – Rostova na Donu, do kojeg će saobraćati dva puta nedeljno.

„Ruska Federacija za nas predstavlja strateški izuzetno važno tržište i veoma smo zadovoljni što ćemo uskoro leteti do čak četiri destinacije u ovoj velikoj državi. Posebno smo ponosni na činjenicu da, posle Osla i Ženeve, pokrećemo liniju ka Rostovu na Donu, kao trećoj potpuno novoj destinaciji u našoj mreži od početka izbijanja pandemije koronavirusa, a drugoj tokom ove godine“, izjavio je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar