Novak i Ubaldo ponovo zasmejavali novinare.

Novak Đoković pobedio je u osmini finala Vimbldona Tima van Rajthovena rezultatom 6:2, 4:6, 6:1, 6:2, a posle meča je bio izuetno raspoložen.

Prvo je na početku konferencije kada je kinuo jedan od moderatora Novak rekao „nazdravlje“ usred odgovora, a prava poslastica stigla je pred kraj konferencije.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, poznati italijanski teniski novinar Ubaldo Skanagata sa kojim se Novak često šali, ponovo je bio u centru pažnje.

Ubaldo je želeo da ga pita za narednog rivala, Janika Sinera iz Italije na šta je Đoković počeo da se smeje.

„Uvek kasniš na konferencije, ali si mi simpatičan pa ću ti odgovoriti“ zasmejao je Đoković sve prisutne.

Inače, njih dvojica su često imali ove smešne situacije na konferencijama, a najviše se pamti kada je posle osvojenog Australijan opena Skanagat krenuo da postavlja pitanje konstatujući da Novak ima 15 grend slemova, a Novak ga prekida sa smešnim naglaskom i čuvenim „Not to bad“.

Slično je uradio i sada kada je ponovo karikirao Ubaldov italijanski.

„Siner, veoma dobar igrač“ uz salve smeha.

Kasnije se Skangata prisetio jedne anegdote u razgovoru za Nova.rs.

„Zauvek ću žaliti zbog prilike da odigram sa njim koji poen u Australiji, kada mi je u prolazu rekao, ponesi sutra reket. Samo taj jedan minut spektakularnog ličnog brukanja bio bi dovoljan da se povežem sa sobom! Temperatura je stigla do +40, vlaga je bila velika i svi mečevi spolja su suspendovani, tako da nisam mogao da odem i odigram sa Novakom. Iste večeri mi se izvinio i rekao: ‘Uradićemo to onda u Rimu’!“.

Detalje novog spektakla Bovaka i Ubalda pogledajte na klipu ispod od 10:00.

BONUS VIDEO Kirjos tražio da Cicipasa izbace sa turnira

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar